Tarieven

Voor elk budget is er een ontwerp mogelijk en je kunt het zelf zo compleet maken als je nodig vindt.

Budget ontwerp: €175
Voor als je je eigen meubels wilt behouden maar op zoek bent naar de juiste indeling, styling, kleur of verlichting.
Bevat een kennismakingsgesprek en een plattegrond in kleur.
Je ontvangt de eindpresentatie per post waarna je zelf aan de slag kunt.

Basis ontwerp: €350
Voor als je hulp nodig hebt met het vinden van de juiste stijl, indeling, kleur en verlichtingsplan. Je vindt het wel leuk om aan de hand van het moodboard en de tekening zelf te gaan shoppen voor de juiste materialen, meubels en accesoires. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek krijg je via de post een moodboard toegezonden, na akkoord zal hier een plattegrond in kleur bij gemaakt worden. Dit wordt samen met kleur, materialen, meubels en accessoires suggesties gepresenteerd tijdens ons eindgesprek.

Uitgebreid ontwerp: €525
Voor als je behoefte hebt aan meer beeldmateriaal bij het speciaal voor jou gemaakte ontwerp. Je hebt geen zin om nog op zoek te moeten naar de juiste vloer en de perfecte verf maar vindt het wel leuk om zelf meubels en accessoires te shoppen.
Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek krijg je via de post een moodboard toegezonden, na akkoord zal hier een plattegrond in kleur en maximaal twee 3D sfeer beelden bij gemaakt worden. Dit wordt samen met het kleur en materialen plan en de meubel en accessoires suggesties gepresenteerd tijdens ons eind gesprek.

Premium ontwerp: €700
Voor als je graag een compleet overzicht hebt bij het totale ontwerp.
Je wilt een interieur dat bij je past maar hebt geen tijd of zin om zelf de woonboulevard af te struinen naar dat ene tafeltje zoals op de tekening. Met dit pakket hoef je alleen nog te kopen wat er op de lijst staat.
Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt er een moodboard gemaakt welke thuis gepresenteerd zal worden. Na akkoord wordt hier een plattegrond in kleur en verschillende 3D impressie beelden bij gemaakt. Dit wordt samen met het complete kleur en materialen plan, een meubelplan en shoplijst gepresenteerd tijdens ons eind gesprek.

Shopbegeleiding: €50 p/u
Heb je voor een Premium ontwerp gekozen maar zie je zelf shoppen echt niet ziet zitten bied ik shopbegeleiding aan. Dit kan zowel online als in de winkel.

Kleur en materiaal advies: €100

Genoemde tarieven zijn op basis van één verdieping van een gemiddelde eengezinswoning. Neem contact op voor meer informatie zodat ik een passende offerte voor je kan maken.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskostenvergoeding.